Strategiespellen Fantasyspellen Deductievespellen Coöpspellen Familiespellen Kinderspellen Kaartspellen
Imperial Settlers: Amazons

Imperial Settlers: Amazons

Ontdek het nieuwe deckbuilding-mechanisme, waarmee je de inhoud van je factiestapel tijdens het spel kunt veranderen en je kunt concentreren op krachtige combo's!

Amazones maken op grote schaal gebruik van kaarten met de “bouwbonus”. De meeste van hun factiekaarten zijn nuttig en leveren alleen waardevolle bronnen op als ze zijn gebouwd, terwijl ze meestal alleen de fundering als kosten hebben. Die kleine verandering is in feite enorm voor de manier waarop we onze factiegebouwen behandelen. Amazones zijn een unieke factie die hun factiestichting niet zal afleggen wanneer ze worden gebruikt om een ​​andere kaart te bouwen, en in plaats daarvan terug in hun factiestapel worden gelegd.

Bovendien krijg je ook de mogelijkheid om kaarten uit de hand af te leggen, waardoor je je volgende zetten kunt beheersen. Nu kun je je concentreren op de paar kaarten, die je de meeste overwinningspunten opleveren!

De uitbreiding is gemaakt door Joanna Kijanka, gebaseerd op het factie-idee van Ignacy Trzewiczek, met geweldige kunstwerken van Roman Kucharski en Anastasia Meylus.

Amazones gebruiken elementen van het kaartspel-opbouwmechanisme zodat ze gereconstrueerde factiekaarten van hun stapel kunnen afleggen, zodat ze het kaartspel tijdens het spelen kunnen aanpassen. Ze krijgen ook veel bonussen voor het bouwen van hun goedkope factiekaarten. Hoe ga je hen helpen hun plek onder anderen veilig te stellen?

Zoals je misschien al beseft, beginnen alle nieuwe Imperial Settlers-facties met de letter "A" - en dit is geen uitzondering! Met Amazons, de derde grote uitbreiding voor Imperial Settlers, bouwt deze voorheen oorlogszuchtige stam nu hun nieuwe imperium op.

Let op, dit is een uitbreiding van Imperial Settlers. Je hebt het basisspel nodig om deze uitbreiding te spelen.