Ice Cool

Ice Cool

De lunchpauze is bijna aangebroken en alle jonge pinguïns zouden eindelijk de vis krijgen waar ze zo naar op zoek waren. Sommige boefjes denken echter dat ze snel genoeg zijn om wat vis te vangen voordat de lunchpauze begint, maar ze zijn één ding vergeten - de Hall Monitor! Elke schooldag wordt een van de pinguïns aangewezen om over de school te waken, en dit is zijn moment om te schitteren - voor elke schurkpinguïn die hij vangt, zou hij extra vis krijgen!

Er vindt een leuke run plaats - de boefjes rennen overal naartoe en proberen onderweg wat vis te pakken, maar de Hall Monitor probeert ze allemaal te vangen om wat orde te hebben in de school. Wie zal er meer succes hebben?

ICECOOL is een flick-game waarin elke ronde een van de spelers de rol van de Hall Monitor (ook wel "the Catcher" genoemd) op zich neemt - zijn doel is om elkaars pinguïn te vangen en daarvoor punten te krijgen. De anderen (ook bekend als "Runners") zullen proberen door verschillende deuren te rennen en zo onderweg vissen (die hen punten geven) te winnen. Wanneer ofwel de Hall Monitor elkaars pinguïn één keer heeft gevangen of een van de anderen door alle 3 de deuren met vissen is gegaan, is de ronde voorbij. Elke speler zal één keer de rol van de Hall Monitor op zich nemen en aan het einde van het spel is de winnaar degene met de meeste punten op zijn viskaarten.

De pinguïns kunnen in een rechte lijn worden geschoten, bochten maken en zelfs over de muren springen! Elke speler zal het beste van zijn vaardigheden moeten gebruiken om de meeste punten te halen in dit leuke en opwindende spel. Het is niet alleen cool, het is ICECOOL!