Strategiespellen Fantasyspellen Deductievespellen Coöpspellen Familiespellen Kinderspellen Kaartspellen
Hit Z Road

Hit Z Road

In het snelle en morbide kitscherige spel Hit Z Road beginnen jij en je medespelers aan een roadtrip naar het zuiden vanuit Chicago langs de beroemde Route 66 van Amerika - nu geteisterd door zombies. Terwijl je door een pak avonturenkaarten vol gevaren reist, vecht je tegen zombiehordes, rijd je in verlaten schoolbussen, zoek je naar gas en kogels en verken je een verduisterd, bedorven Amerikaans platteland vol schuifelende ondoden, spookachtige kermissen en pluimen van giftig gas . Je doel is om in leven te blijven tot je de veilige zandstranden van de Californische kust bereikt.

Drie verschillende stadia van avonturenkaarten creëren een ervaring met toenemende moeilijkheidsgraad en zorgen ervoor dat elke playthrough uniek is. Elke ronde begint met een veiling die zowel de spelersvolgorde bepaalt als welke kaarten je tegenkomt. Aangezien de middelen die worden gebruikt om te bieden dezelfde zijn als die worden gebruikt om de tegemoetkomende zombiehordes te bestrijden, hangt je overleving evenzeer af van je middelenbeheer als van het winnen van die biedoorlogen. De speler die de meeste punten verzamelt of het langst overleeft, wint.

Alle soorten zombies wachten op je, met kannibalen, antipersoonsmijnen en radioactief afval die ook tot de gevaren behoren die de spelers te wachten staan. Wie zal de aanval van de zombie overleven?