Heroes of Tenefyr

Heroes of Tenefyr

Het dorp Tenefyr is een bastion van licht in een vallei omgeven door duisternis en talloze kwaadaardige wezens. Maar de vele kerkers die op de berghellingen liggen, zijn niet de enige bron van gevaar. Iets erger is het plannen van een aanval op het dorp. Word jij een van de helden die Tenefyr redt?

Heroes of Tenefyr is een volledig coöperatief spel voor het bouwen van kaarten voor 1 tot 4 spelers. Je vertegenwoordigt een van de vier helden en begint onervaren, maar met een unieke vaardigheidskaart. Terwijl je je een weg baant door kerkers vol met kwaadaardige wezens, win je buit in de vorm van kaarten die aan je startdek worden toegevoegd. Ontruim een ​​kerker met monsters en je wordt beloond door de dorpelingen.

Spelers gaan samen kerkers binnen en bevechten de vijanden binnenin. Gevechten zijn eenvoudig, met een gecombineerd "push-your-luck" -element. Je kaartspel vertegenwoordigt de gezondheid van je held, dus als je geen kaarten meer hebben, raakt je held uitgeput en moet hij naar het dorp terugkeren om uit te rusten. Buitkaarten die je kaartspel verbeteren, worden verkregen door vijanden te verslaan, en de krachtigste buit is te vinden in de gevaarlijkste kerkers.

Telkens wanneer de helden een kerker verlaten en terugkeren naar Tenefyr, gaat de tijd voorbij. Wanneer een bepaalde hoeveelheid tijd is verstreken, valt de baas aan, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad. Als het je lukt om de baas te verslaan, wint iedereen, anders verliezen jullie allemaal.