Gugong: Panjun

Gugong: Panjun

Gùgōng: Pànjūn is een uitbreiding voor de veelgeprezen Gùgōng. De 4 verschillende modules kunnen worden gecombineerd hoe spelers dat willen, wat veel variatie en herspeelbaarheid garandeert. De 4 modules zijn:

Het Zomerpaleis: Spelers reizen naar het Zomerpaleis van de keizer, waar ze extra dienaren kunnen krijgen, Jade, en zelfs de diensten van de mysterieuze Court Ladies ... Spelers zullen meerderheden moeten scoren om deze bonussen te krijgen, maar zullen ook in staat om de resultaten te manipuleren door specifieke geschenken uit te wisselen met de ambtenaren, zoals bekend is dat de keizer een heel specifiek type geschenk verzamelt.

The Peasants Revolt: Tijdens de Ming-dynastie kwamen boerenopstanden veel voor. Hoewel de Ming-dynastie zelf aan de macht kwam door een boerenopstand, betekende dit niet dat de heersers meer empathie voor de boeren hadden dan de vorige heersers. Spelers zullen veel steun krijgen van de boeren in deze uitbreiding, maar als ze te ver worden geduwd, zullen spelers moeten samenwerken om hun toorn te vermijden.

The Palace Stairs: het verplaatsen van je gezant naar de keizer zal niet zonder gevolgen zijn met deze uitbreidingsmodule. Spelers kunnen een langer of korter pad kiezen dat leidt naar het Paleis van Hemelse Zuiverheid. Het kortere pad vereist enkele prestaties, het lange pad levert spelers in eerste instantie beloningen op, maar wanneer ze dicht bij het paleis komen, zullen ze bepaalde belastingen moeten betalen of het risico lopen dat hun gezant een stap terug doet.

Extra decreten en cadeaukaarten: maak je spel leuker met nieuwe decreten en speciale soorten cadeaukaarten, limoen de lamp en jade messen, die nog meer variatie aan je spel Gùgōng zullen toevoegen!