Gorilla Marketing

Gorilla Marketing

Hier hebben we een reclamebureau met een probleem. Volgens de CEO, ligt de fout bij zijn "idiote reclamebureaus". Maar het meest directe probleem waarmee de firma wordt geconfronteerd, is het feit dat hij ze zojuist allemaal heeft ontslagen! Zelfs getuigen op 4th Street konden zijn door woede aangewakkerde tirade horen dat hij eindigde met "IK KAN JULLIE IDIOTEN VERVANGEN MET GORILLAS EN BETERE RESULTATEN KRIJGEN !!!" Een maand later was zijn oplossing was precies dat. De oude mopper verving al zijn werknemers door een stel primaten: jij en je tegenstanders. Dit is het glamoureuze leven van reclamemanagers uit de jaren zestig.

Gorilla Marketing is een gezelschapsspel waarin belachelijke producten, films, bedrijven, bands, universiteitscursussen of foodtrucks worden gemaakt! Het wordt over twee rondes gespeeld: in ronde 1 noem je het ding en in ronde 2 schrijf je de reclametagregel ervoor.

Ronde 1 begint door elke speler een categorie te kiezen en deze bovenaan het boekje te plaatsen. In het filmpakket kunnen deze categorieën bijvoorbeeld iets zijn als Horror of Western. Geef elke beurt de boekjes naar links en gooi de dobbelstenen om een ​​acroniem te vormen. Spelers moeten de letters gebruiken die zijn opgerold en de naam opschrijven van een belachelijke film die bij het acroniem en de categorie van het boekje voor hen past. Zodra je boekje bij je terugkomt, is het tijd om de gekke onderscheidingen op je kaart te gebruiken om het beste antwoord te beoordelen. In welke van deze westerse films is de "Closest Close-Up" te zien? De gorilla's met winnende titels zullen verdienen wat we allemaal zoeken: bananen!

In ronde 2 geven we weer boekjes rond, waarbij we acroniemen gebruiken om de reclametagregels voor de winnende titels uit ronde 1 te schrijven. De beste tagregels zullen MEER BANANEN opleveren!