Folklore: The Affliction

Folklore: The Affliction

Beleef een coöperatief episch avontuur dat Folklore the Affliction heet. Vind en vernietig de bron van het kwaad dat zijn klauwen uitspreidt naar het hart van het land en zijn mensen en middelen decimeert. Bevrijd de bewoners van de plaag van vampirisme en lycanthropie en breid je macht en vaardigheden uit. Ben je een overlevende of speel je als je geest? Zul je zelf vallen in de bloeddorst of de geur van lycanthropie?

Folklore: The Affliction is een uitbreidbaar, doorlopend horror-RPG-bordspel voor 1-5 spelers dat zich richt op een meeslepende verhaallijn, strategische gevechten, karakterontwikkeling en intense personage-aanpassingselementen. Uw successen en mislukkingen, ontmoetingen en uitdagingen kunnen van invloed zijn op de hele groep, waardoor de inzet wordt verhoogd en de interactie wordt gestimuleerd. Speel een van de zes aanpasbare en unieke personages in een zoektocht om Lore te vergaren door de bovennatuurlijke aandoeningen te overwinnen. Reis door het land en betreed donkere locaties waar de actie een op miniatuur gebaseerde kerkercrawl wordt. Ontdek diepere en meer intrigerende verhaallijnen terwijl je verder de duisternis ingaat in je zoektocht om het kwaad terug te drijven naar de hel waar het vandaan kwam.

Sterven in Folklore is niet het einde van je personage ... dode personages spelen verder als hun geest met etherische krachten om je vijanden van achter het graf neer te halen. Je bent nooit echt uit de actie. Aanpasbare vaardigheden omvatten zelfs vaardigheden die je karakter in het hiernamaals kunnen versterken!