Flash Point Fire Rescue: Urban Structures

Flash Point Fire Rescue: Urban Structures

Introductie van Flash Point Fire Rescue: Urban Structures

Flash Point Fire Rescue: Urban Structures voegt een nieuwe dimensie toe aan je favoriete coöperatieve bordspel, door spelers midden in de stedelijke jungle te plaatsen. Met branden die woeden in wolkenkrabbers en oude stadspanden, is de strijd tegen het vuur intenser dan ooit tevoren.

Kernaspecten van Urban Structures

  • Stedelijke Gebouwen: Red slachtoffers uit hoge wolkenkrabbers of historische gebouwen, elk met hun eigen unieke uitdagingen.
  • Verschillende Verdiepingen: Met meerdere verdiepingen om te verkennen, wordt verticale strategie net zo belangrijk als horizontale tactiek.
  • Nieuwe Obstakels: Bereid je voor op onverwachte hindernissen zoals liftschachten en afgesloten trappenhallen.
  • Stedelijke Hulpmiddelen: Maak gebruik van speciale stedelijke hulpmiddelen zoals de hoogwerker om de uitdagingen van de stad aan te gaan.

Verloop van een Speelbeurt

In Flash Point Fire Rescue: Urban Structures volgen spelers deze stappen tijdens hun beurt:

  1. Actiefase: Spelers besteden actiepunten aan verplaatsing, brandbestrijding, het redden van slachtoffers of het gebruiken van speciale stedelijke hulpmiddelen.
  2. Structuurintegriteit: De stevigheid van het gebouw wordt getest; oudere structuren kunnen sneller instorten of beschadigd raken.
  3. Vuurverspreiding: Rook en vuur verspreiden zich, rekening houdend met de unieke elementen van stedelijke gebouwen.
  4. Slachtoffersignalen: Spelers lokaliseren nieuwe mogelijke slachtoffers, waardoor ze hun volgende zetten strategisch moeten plannen.

Het doel blijft hetzelfde: red een specifiek aantal slachtoffers voordat het gebouw volledig wordt opgeslokt door de vlammen.

Voor liefhebbers van Flash Point die op zoek zijn naar een nieuwe, stedelijke twist, is Flash Point Fire Rescue: Urban Structures een must-have uitbreiding die zowel de strategie als de spanning naar nieuwe hoogtes tilt.

Let op, dit is een uitbreiding van Flash Point. Je hebt het basisspel nodig om deze uitbreiding te spelen.