Flash Point Fire Rescue: Dangerous Waters

Flash Point Fire Rescue: Dangerous Waters

Introductie van Flash Point Fire Rescue: Dangerous Waters

Flash Point Fire Rescue: Dangerous Waters brengt de spanning van het geliefde coöperatieve bordspel naar een geheel nieuw terrein: de open zee. In deze uitdagende uitbreiding worden spelers geconfronteerd met branden op zowel schepen als olieplatformen, waardoor de inzet hoger is dan ooit.

Kernkenmerken van Dangerous Waters

  • Nieuwe Locaties: Met zowel een schip als een olieplatform om uit te kiezen, biedt Dangerous Waters geheel nieuwe uitdagingen en strategieën.
  • Water en Brand: Het omgaan met water wordt een tweesnijdend zwaard, aangezien overstromingen net zo dodelijk kunnen zijn als het vuur zelf.
  • Specialistische Rollen: Introductie van nieuwe brandweerrollen, zoals de duiker, specifiek ontworpen voor de maritieme uitdagingen.
  • Dynamische Elementen: Het risico van zinken, explosies en het snel verspreiden van brand op een olieplatform maken elke beslissing cruciaal.

Verloop van een Speelbeurt

In Flash Point Fire Rescue: Dangerous Waters omvat elke speelbeurt:

  1. Actiefase: Spelers besteden actiepunten aan het bewegen, bestrijden van het vuur, redden van slachtoffers of andere specifieke acties gerelateerd aan de maritieme omgeving.
  2. Waterfase: Afhankelijk van de situatie kan water zich in bepaalde delen van het schip of platform verzamelen, wat nieuwe uitdagingen of kansen biedt.
  3. Vuurverspreiding: Vuur en rook verspreiden zich, met een verhoogd risico op olieplatforms vanwege de brandbare materialen.
  4. Slachtoffers Signalen: Nieuwe slachtoffersignalen kunnen verschijnen, waardoor spelers hun strategie moeten aanpassen.

Net als in het basisspel, is het doel om een bepaald aantal slachtoffers te redden voordat het scenario uit de hand loopt, of het nu een zinkend schip of een exploderend olieplatform is.

Flash Point Fire Rescue: Dangerous Waters is een essentiële uitbreiding voor fans, die zowel de uitdaging als het speelplezier van het originele spel naar nieuwe hoogten tilt.

Let op, dit is een uitbreiding van Flash Point. Je hebt het basisspel nodig om deze uitbreiding te spelen.