Flash 8

Flash 8

Flash 8 is een snel spel met glijdende tegels waarin 1-4 spelers racen om hun kleurrijke elektronfiches over hun stadsbord (hun 'tablet') te verplaatsen om combinaties opnieuw te maken en punten te scoren, allemaal in realtime.

De competitieve versie (2-4 spelers) laat spelers tegen elkaar racen om als eerste de kaarten in het midden van de tafel te claimen door hun veelkleurige elektronfiches in de lege ruimte op hun stadsraster-tablet te schuiven in een poging om opnieuw te spelen. maak de kleurencombinaties op de kaarten. Elke keer dat een combinatie is voltooid, roept de succesvolle speler "Flash!" en ze verzamelen die kaart terwijl het spel doorgaat. Het spel eindigt als alle kaarten zijn opgeëist en de speler met de meeste kaarten wint!

De soloversie van Flash 8 vraagt ​​je om elke combinatie die wordt weergegeven op het raster van elektronen dat voor je ligt, opnieuw te creëren met hetzelfde schuifpanelenmechanisme. Wees echter voorzichtig, want aan elk succes hangt een prijskaartje: elke keer dat je een combinatie voltooit, verandert het rooster en als je je kaarten niet correct beheert, kun je vastlopen!