Strategiespellen Fantasyspellen Deductievespellen Coöpspellen Familiespellen Kinderspellen Kaartspellen
Fireball Island: The Curse of Vul-Kar

Fireball Island: The Curse of Vul-Kar

Welkom op Fireball Island! Misschien heb je verhalen gehoord. Misschien heb je hem bezocht toen je jonger was. Misschien heb je zelfs een vuurbal een medereiziger zien overspoelen in een hel landschap van afschuw dat je bang maakt om 's nachts je ogen te sluiten. Welkom terug! Blijkt dat Vul-Kar het niet leuk vond om zijn edelsteen lang geleden gestolen te hebben, dus er is een vulkanische omwenteling geweest, een explosie in onze slangenpopulatie, wilde tijgers, nieuwe soorten bomen die erop uit zijn het menselijk leven te beëindigen en zwermen bijen overal. Maar maak je geen zorgen - er werken topmensen aan.

Begin je dag vol avontuur op het helikopterplatform. Zorg ervoor dat u de verklaring van afstand ondertekent, die u wettelijk verplicht om foto’s van het eiland te maken. Je racet over de vele paden en vermijdt voortdurend gevaren. Aan de positieve kant mag je alle schatten die je vindt behouden.

Fireball Island: The Curse of Vul-Kar is een restauratie van het klassieke spel Fireball Island uit 1986 met een uniek 3D-eiland en een grote hoeveelheid knikker chaos. Deze nieuwe versie heeft een eiland dat nog groter is dan het origineel (en toch in een kleinere doos past) en meer knikkers. Het is een spel voor het hele gezin voor 2-4 spelers (5 met een uitbreiding) dat in 30-45 minuten wordt gespeeld. Eenvoudig kaartspel vervangt het willekeurige dobbelsteen rollen en bewegen van het origineel, en de verzameling van de schatten biedt een aantal interessante keuzes voor spelers.

Uitbreidingen Fireball Island: The Curse of Vul-Kar