Strategiespellen Fantasyspellen Deductievespellen Coöpspellen Familiespellen Kinderspellen Kaartspellen
Exploding Kittens

Exploding Kittens

In Exploding Kittens proberen jij en je vrienden het exploderende katje te ontwijken door strategisch kaarten uit te spelen totdat iemand de pech heeft het de Exploding Kitten te trekken.

Maak de kittens onschadelijk!

Pak je toch net die verrekte kat van de stapel? Speel dan snel een 'diffuse' kaart om het beestje af te leiden! Maar let op, je begint maar met 1 hiervan! Je volgende ontmoeting is fataal tenzij je nog zo’n kaart weet te bemachtigen.

Verder heb je in je arsenaal kaarten waarmee je de bovenste 3 kaarten van de stapel kan zien, een ander kaarten kan laten pakken, je beurt overslaan of en kaarten van je tegenstander kan eisen.

Dit snelle spel is erg makkelijk te leren en deze "safe for work" versie is geschikt om met familie, vrienden en collega's te spelen. Met veel manieren om te winnen (of te verliezen), is het perfect voor elke groep. Dus kom rond de tafel zitten, pak een spel kaarten, en maak je klaar voor explosief plezier.

De andere kitten games

Zoek je toch iets explosievers? Dan is Exploding Kittens Not Safe For Work voor jou en je hopelijk niet al te preutse vrienden. Met nieuwe afbeeldingen maar dezelfde gameplay is deze versie perfect voor een niet al te serieus avondje!

Zoek je meer uitdaging in het spel en meer variatie? Dan is er de Imploding Kittens uitbreiding. In deze versie heb je de nog veel gevaarlijkere imploding kitten, zodra die gevonden is kan hij nooit diffuse worden. Doe er dus alles aan om de stapel te schudden of een ander deze te laten pakken!

Verder zijn er nog meerdere kleinere uitbreidingen die je kan toevoegen, en een party pack waarmee je het aantal spelers verder kan uitbreiden.

Uitbreidingen en Varianten Exploding Kittens