Escape Tales: Low Memory

Escape Tales: Low Memory

Escape Tales: Low Memory is een verhaalgestuurde escape room in kaartspelvorm, met meeslepende verkenning, geen tijdslimieten bij het oplossen van puzzels en een verzameling moeilijke keuzes die je zullen boeien en meesleuren in een meeslepend verhaal van een cyberpunk-toekomst. Low Memory is de volgende titel in de Escape Tales-productlijn - een op zichzelf staand verhaal dat kan worden gespeeld en waarvan je kunt genieten zonder eerdere eigendom van of bekendheid met Escape Tales: The Awakening. Alles wat je nodig hebt voor een volledige, bevredigende, verhalende en uitdagende ervaring is er al!

Het is het jaar 2060. Elizabeth neemt afscheid van haar man. Ze gaan op gezinsuitje, maar Elizabeth moet eerst een onderzoeksproject afmaken, dus belooft ze hem later in te halen. Even later ziet ze het autonome voertuig van haar man de oprit verlaten, haar gedachten al naar haar werk getrokken. Weer een normale dag - dat is tenminste wat Elizabeth gelooft.

De volgende ochtend wordt Elizabeth wakker op haar bank. Ze heeft vreselijke hoofdpijn en haar huis is vernield - op zijn kop gezet alsof er een inbraak is geweest. Hoewel ze het blijft proberen, kan ze zich niets meer herinneren na het moment dat ze de avond ervoor van haar werk was vertrokken. Elizabeth besluit de geheugenscanner te gebruiken. Het is de perfecte tool voor de situatie! Elke technologische vooruitgang heeft echter een prijs …

In Escape Tales: Low Memory duiken spelers in de verhalen van drie personages en ontdekken ze - stap voor stap - de plot die ze allemaal met elkaar verbindt. Bereid je voor op drie aangrijpende verhaallijnen in combinatie met een gezonde dosis plotwendingen. Escape Tales: Low Memory heeft tal van verrassingen in petto!

Voor een overzicht van alle spellen in de Escape Tales series zie Escape Tales: Het Ritueel.