Escape Tales: Kinderen van Wyrmwood

Escape Tales: Kinderen van Wyrmwood

Escape Tales: Children of Wyrmwoods is een verhaalgestuurde escape room in kaartspelvorm, met meeslepende verkenning, geen tijdslimieten bij het oplossen van puzzels en een verzameling moeilijke keuzes die je zullen boeien en meesleuren in een meeslepend verhaal dat zich afspeelt in een donker en mysterieuze wereld. Children of Wyrmwoods is de derde inzending in de Escape Tales-productlijn - een op zichzelf staand verhaal dat kan worden gespeeld en waarvan je kunt genieten zonder eerdere eigendom van of bekendheid met Escape Tales: The Awakening of Escape Tales: Low Memory. Alles wat je nodig hebt voor een volledige, bevredigende, verhalende en uitdagende ervaring is er al!

Je naam is Gilbert en je hebt je hele leven in een kleine stad doorgebracht, de muren omgeven door een verontrustende, agressieve en donkere wildernis. De bossen buiten de stadsmuren herbergen Wyrmvines, hybriden van planten en dieren die tot een dodelijke gruwel zijn versmolten door een lang vergeten, godslasterlijke tovenarij.

De stad is veilig ... voorlopig. Je vindt hier echter weinig vreugde, want je bent niet meer dan een zwerver, een man zonder familie, zonder huis en zonder plaats in de wereld. Het enige dat je hebt, is het geluk dat je deelt met Sevillia - de enige persoon in deze mistige stad die je ziet als meer dan een zoveelste dakloze stakker.

Toch weten jullie weinig over een complot om de kleinste mate van troost op te eisen die het lot je nog niet heeft ontnomen. Want wat buiten de stadsmuren ligt, doet een beroep op je en trekt op subtiele en onweerstaanbare manieren aan de touwtjes van je lot. De tijd van slopende beproevingen nadert. Wees klaar!

Escape Tales: Children of Wyrmwoods bevat het duistere en kronkelige verhaal van een jonge man wiens lot wordt geteisterd door zowel de meest mysterieuze krachten als door de tirannie van kwaadaardige mannen. Bereid je voor op een aangrijpend verhaal vol plotwendingen en talloze verrassingen, verbazingwekkende verkenningen en meeslepende puzzels. Als je geconfronteerd wordt met zeer persoonlijke keuzes die het verhaal zullen beïnvloeden, zet je een stap in een grimmige fantasiewereld waar weinig is wat het op het eerste gezicht lijkt.

Voor een overzicht van alle spellen in de Escape Tales series zie Escape Tales: Het Ritueel.