Escape Tales: Het Ritueel

Escape Tales: Het Ritueel

Escape Tales: Het Ritueel is een verhaalgestuurde escape room in kaartspelvorm, met meeslepende verkenning, geen tijdslimieten bij het oplossen van puzzels en een verzameling moeilijke keuzes die je zullen boeien en diep onderdompelen. Wat het verhaal betreft, hier is de opzet:

Spelers nemen de rol aan van Sam, wiens dochter al meer dan twee maanden in coma ligt en wiens doktoren nog steeds niet kunnen uitleggen hoe dit is gebeurd of wat de oorzaak is. Volgens hen is alles in orde met het meisje; ze is gezond en zou niet in deze toestand moeten verkeren. Sam is wanhopig en zoekt overal naar antwoorden, wat leidt tot een rare ontmoeting met Mark.

Marks zoon bevond zich ooit in een soortgelijke situatie en zijn vader kon helpen de jongen wakker te maken. Hij heeft Sam een ​​eng uitziend boek gegeven en gezegd dat hij in dit boek een ritueel zal vinden genaamd "The Awakening". Maar Mark waarschuwde Sam dat hij zich mentaal moet voorbereiden, aangezien dit ritueel hem naar een andere dimensie zal overbrengen, waar hij zijn dochter zou moeten kunnen vinden en begrijpen wat de oorzaak van deze toestand is. Als Sam geluk heeft, kan hij haar ook wakker maken. Sam houdt het boek al meer dan een week vast. Eindelijk is hij klaar om de kelder in te gaan en een ritueel uit te voeren. Ben jij er ook klaar voor?

Deze serie kent ook 2 andere spellen, namelijk: Kinderen van Wyrmwood en Low Memory.