Strategiespellen Fantasyspellen Deductievespellen Coöpspellen Familiespellen Kinderspellen Kaartspellen
Empires: Galactic Rebellion

Empires: Galactic Rebellion

Rebellie suddert in de uithoeken van het Galactische Rijk en verschillende rivaliserende facties verzamelen hun krachten in de hoop de corrupte Senaat omver te werpen door de Sentinels te verslaan die hen aan de macht houden. Deze rebellengroeperingen, elk met hun eigen visie op hoe het leven in de melkweg zou moeten zijn, verachten elkaar bijna evenveel als de corrupte Galactische Senaat. Er kan echter maar één de ultieme macht uitoefenen in de melkweg.

Jij bent de leider van zo'n rebellenfractie. Je moet belangrijke specialisten rekruteren en trainen om je te helpen vechten en een galactische opstand te winnen. Wetenschappers zullen onderzoek doen naar nieuwe technologieën die de balans in uw voordeel kunnen doen doorslaan. Smokkelaars zullen u helpen een handelsnetwerk op te bouwen, terwijl diplomaten zich bij de senaat voegen in de hoop cruciale beslissingen te beïnvloeden. Helden voeren geheime missies uit om je rebellendoel te helpen en Troopers zullen je gevechten voeren terwijl ze oplaaien op planeten in de melkweg.

Empires: Galactic Rebellion is een vervolg op Empires: Age of Discovery met vergelijkbare algemene mechanismen. Veel van de specifieke acties zijn echter herwerkt om het thema te volgen en er zijn nieuwe activiteitengebieden toegevoegd om een ​​geheel nieuwe ervaring te creëren, waaronder Covert Missions, The Galactic Senate en Capital Ship Fleets.

Als leider van de rebellenfractie moet je je rebellie leiden om de melkweg te bevrijden van tirannie en zo de ultieme overwinning te behalen!