Elysium

Elysium

Mythic Griekenland. Als een beginnende halfgod wil je de gunst van de Olympiërs verdienen en zelf een legendarische figuur worden. Verzamel helden en krachtige artefacten, behaag de goden en draag hun kracht om je eigen epische verhaal te schrijven.

Laat je bondgenoten hun bestemming bereiken en betreed het Elysium, de thuisbasis van de glorieuze en dappere. Zodra de verhalen zijn geschreven, zal er slechts één halfgod worden gekozen om aan de zijde van Zeus te staan. Elysium is een spel van sets verzamelen en combinaties waarin spelers kaarten rekruteren die helden, items, krachten en goden vertegenwoordigen. Deze kaarten hebben veel verschillende krachten en je kunt een krachtige combinatie maken om goud (de hulp van de goden) en overwinningspunten (de gunst van de goden) te verdienen. Elke kaart behoort toe aan een van de acht Olympische goden (een familie) en toont een niveau (1 tot 3).

Tijdens de vijf beurten van het spel zullen spelers proberen hun kaarten over te brengen naar het Elysium en hun eigen Legends te schrijven, dit zijn series kaarten van dezelfde familie of van verschillende families van hetzelfde niveau. Hoe epischer de Legends, hoe meer gunst van de goden ze zullen verdienen. Maar als ze naar Elysium gaan, verliezen de meeste kaarten hun kracht en zullen spelers daarom sommige van hun combinaties moeten opgeven!

Een spel van evenwicht en kansen met eenvoudige actie, maar constante dilemma's en complexe strategieën.