Doolhof: 3D

Doolhof: 3D

Doolhof 3D biedt gameplay die bekend is van het decennia oude Doolhof-bordspel. Op het spelbord is een set tegels stevig bevestigd; de overige tegels waaruit het labyrint bestaat, glijden in en uit de rijen die zijn gecreëerd door de tegels die op hun plaats zijn vergrendeld. Een tegel blijft altijd buiten het labyrint en spelers nemen om de beurt deze extra tegel en schuiven deze in een rij van het doolhof, waarbij ze al die tegels verplaatsen en de ene aan de andere kant van het bord naar buiten duwen; deze nieuw verwijderde tegel wordt het stuk dat de volgende speler aan het doolhof moet toevoegen.

Spelers verplaatsen zich in een race over de veranderende paden van het doolhof om verschillende schatten te verzamelen. Degene die als eerste al zijn schatten verzamelt en terugkeert naar zijn thuisveld, wint!

Wat nieuw is aan Doolhof 3D is dat het spelbord een 3D-element heeft, waarbij spelers niveaus op en neer moeten gaan terwijl ze door het doolhof reizen, maar een speler kan niet meer dan één niveau tegelijk springen, dus soms kun je ' Ik zal voor een schat worden geblokkeerd, niet vanwege een muur, maar omdat hij op de verkeerde hoogte staat - of misschien ben je op de verkeerde hoogte. Hoe dan ook, je moet erachter komen hoe je het doolhof kunt manipuleren om jullie twee bij elkaar te krijgen.