Don’t Drop the Soap

Don’t Drop the Soap

Het Social Card-spel waar geen winnaars zijn, slechts één verliezer. Don't Drop The Soap is een snel kaartspel met donkere humor dat zich afspeelt in een gevangenisdouche. Spelers nemen de rol aan van gevangenen die elkaar letterlijk proberen te naaien. Het doel van het spel is om niet de speler te zijn die de zeep laat vallen. Elke beurt moeten spelers één actiekaart uit hun hand spelen. Het spel eindigt wanneer een speler geen opties meer heeft en gedwongen wordt een soapkaart te spelen. Hoewel je misschien nooit een spel ‘Don’t Drop The Soap’ wint, kun je het spel zo beïnvloeden dat je beslist wie er verliest.

Ben je bekwaam genoeg om de buit te krijgen die je wilt? Of ga je eindigen als iemand anders gevangenis teef? Je doet wat je hier moet doen, laat de zeep gewoon niet vallen.

Don't Drop The Soap bestaat uit één kaartspel van 59 kaarten. Het spel is ontworpen om te worden gespeeld door 3 - 6 spelers. De regels zijn heel simpel; Speel een kaart uit je hand en doe wat de kaart zegt. De meeste rondes duren ongeveer 10 tot 15 minuten, waardoor er voldoende mogelijkheden zijn voor wraak- en wrokwedstrijden.

Zie ook de Deathrow uitbreiding.