Dominion Keizerrijken

Dominion Keizerrijken

De wereld is groot en jouw koninkrijk gigantisch. Het is eigenlijk niet langer een koninkrijk; het is een rijk - wat jou tot keizer maakt. Hierdoor heb je recht op een betere stoel en kun je een salade naar jezelf vernoemen.

Het is niet gemakkelijk keizer te zijn. De dag begint vroeg, wanneer je de heilige vlam aansteekt; dan zijn het uren van commissievergaderingen, in een poging om precies vast te stellen waarom de heilige vlam steeds uitgaat. Soms nemen je legers een continent over en heb je gewoon geen idee waar je het moet neerleggen. En er is het risico van moord; je hebt een voedselproever, die alles proeft voordat je het eet, en een dolktester, die door alles wordt gestoken voordat het je steekt. Je bent begonnen om thuis te blijven wanneer het de Ides van wat dan ook is. Toch is het over het algemeen een geweldige job. Je zou het niet inruilen voor de wereld - vooral gezien hoeveel van de wereld je al hebt.

Dominion: Keizerrijken, de tiende toevoeging aan het spel Dominion, bevat 96 metalen tokens en 300 kaarten, met kaarten die je nu kunt kopen en later kunt betalen, stapels met twee verschillende kaarten en ori├źntatiepunten die nieuwe manieren van scoren toevoegen. VP-tokens en evenementen keren terug van vorige sets.

Let op, dit is een uitbreiding voor Dominion. Je hebt het basisspel nodig om deze uitbreiding te spelen.