Dominion Intrige 2nd Edition

Dominion Intrige 2nd Edition

In Dominion: Intrigue (net als bij Dominion) begint elke speler met een identiek, heel klein pak kaarten. In het midden van de tafel staat een selectie van andere kaarten die de spelers kunnen "kopen" zoals ze zich kunnen veroorloven. Door hun selectie van kaarten om te kopen en hoe ze hun handen spelen terwijl ze ze trekken, bouwen de spelers hun stapel ter plekke en streven ze naar het meest effici├źnte pad naar de kostbare overwinningspunten aan het einde van het spel.

Aan de achterkant van de doos: 'Er is iets aan de hand. De steward lacht naar je alsof hij een geheim heeft, of alsof hij denkt dat je een geheim hebt, of zoals je denkt dat hij denkt dat je een geheim hebt. Er zijn geheime complotten aan het broeden, jij' weet het zeker. Die zijn er in ieder geval van jou. Een passerende bediende mompelt: "De eieren liggen op het bord." Je zoekt verwoed in je codeboek naar de vertaling voordat je beseft dat hij bedoelt dat het ontbijt klaar is. Uitstekend. Alles verloopt volgens plan. '

Dominion: Intrigue voegt regels toe voor het spelen met maximaal 8 spelers aan twee tafels of voor het spelen van een enkel spel met maximaal 6 spelers in combinatie met Dominion. Dit spel voegt 25 nieuwe Koninkrijkskaarten en een complete set schat- en overwinningskaarten toe. Het spel kan alleen worden gespeeld door spelers met ervaring in Dominion of met het basisspel Dominion.

Let op, dit is een uitbreiding voor Dominion. Je hebt het basisspel nodig om deze uitbreiding te spelen.