Dominion Adventures

Dominion Adventures

Het leven is een gedurfd avontuur of niets. Je weet niet zeker welke, maar je hebt het in ieder geval beperkt. Je bent rijk aan levenservaringen, maar hebt moeite deze te ruilen voor goederen en diensten.

Het is tijd om je fortuin te zoeken, of die van iemand anders - wie het dichtst in de buurt is. In het westen is er een land van melk en honing, vol gigantische bijen en monsterlijke koeien; in het oosten een land van eieren en zoethout; in het noorden verraderlijke moerassen; in het zuiden, trouwe oerwouden. Maar ze zijn allemaal grondig geplunderd. Je hebt echter legendes gehoord over een vijfde richting die nog onbedorven is, met zijn schatten handig verzameld in schatten. Je hebt je zwaard en je sporenmix, overgeleverd door je vader, en zijn vader vóór hem. Je hebt een aantal rekruten gerekruteerd en een aantal huurlingen ingehuurd; je hebt je wapenrusting geschenen en een jonkvrouw van streek gemaakt. Je hing een bord op met de tekst "Gone Adventuring". Dan zet je nog een bord op met de tekst "Pas op voor de hond", voor het geval mensen ideeën opdoen. Je bent klaar. Je zadelt je trouwe paard op, en gaat er voor

Dominion: Adventures, de negende toevoeging aan het spel Dominion, bevat 400 kaarten, 60 tokens en zes matten. Deze uitbreiding heeft 30 nieuwe Koninkrijkskaarten, inclusief de teruggave van Duurkaarten die dingen doen in toekomstige beurten, plus reservekaarten die op het juiste moment kunnen worden bewaard. Er zijn ook 20 Gebeurteniskaarten die je naast kaarten iets te koop geven, inclusief tokens die kaarten wijzigen.

Let op, dit is een uitbreiding voor Dominion. Je hebt het basisspel nodig om deze uitbreiding te spelen.