Dice Town: Cowboys

Dice Town: Cowboys

Dice Town: Cowboys - Een dynamische uitbreiding voor het Dice Town-spel

Dice Town: Cowboys is een spannende uitbreiding voor het originele Dice Town-bordspel. Ontworpen door Bruno Cathala en Ludovic Maublanc, biedt deze uitbreiding spelers de kans om te ervaren hoe het is om te leven in het Wilde Westen, compleet met veedrijven en cowboyduels.

Wat maakt Dice Town: Cowboys uniek?

Deze uitbreiding biedt enkele intrigerende elementen die je speelervaring nog rijker en dieper maken:

  • Cowboyfiches: Deze nieuwe spelcomponent geeft spelers de kans om hun kudden te vergroten en waardevolle punten te scoren.
  • Nieuwe acties: Dice Town: Cowboys introduceert nieuwe acties, waaronder de mogelijkheid om andere spelers uit te dagen voor duels, wat een nieuwe laag strategie en interactie toevoegt.
  • Uitbreiding: Als een uitbreiding, voegt Dice Town: Cowboys extra diepte en complexiteit toe aan het basisspel, waardoor ervaren spelers nieuwe tactieken en strategie├źn kunnen ontdekken.

Een typische beurt in Dice Town: Cowboys

Een spelbeurt in Dice Town: Cowboys volgt in grote lijnen dezelfde structuur als in het basisspel, maar met een paar extra stappen die zijn toegevoegd door de uitbreiding.

Je begint je beurt door dobbelstenen te rollen en de beste te kiezen om te houden. Je kunt er dan voor kiezen om extra acties uit te voeren, zoals het voeren van een duel of het vergroten van je kudde, afhankelijk van de symbolen op je dobbelstenen.

Na deze acties, volgt een veiling waarin spelers kunnen bieden op waardevolle eigendommen. De winnaar van de veiling kan vervolgens punten scoren door cowboys in te zetten om vee te drijven.

Het spel eindigt wanneer alle eigendommen zijn verkocht of wanneer er niet genoeg cowboyfiches meer zijn. De speler met de meeste punten wint het spel.

Conclusie

Met zijn rijke thema, nieuwe strategische mogelijkheden en extra diepte, is Dice Town: Cowboys een uitstekende aanvulling op het Dice Town basisspel. Of je nu een veteraan bent van het originele spel of een nieuwe speler die op zoek is naar een uitdagende en meeslepende ervaring, deze uitbreiding biedt uren spelplezier.

Let op, dit is een uitbreiding van Dice Town. Het basisspel is vereist om deze uitbreiding te spelen