Strategiespellen Fantasyspellen Deductievespellen Coöpspellen Familiespellen Kinderspellen Kaartspellen
Dice Settlers

Dice Settlers

Met een stuk land om je eigen land te noemen, een handvol middelen, een paar gezinnen en een hoofd vol dromen begin je aan een reis van je leven. Verderop ligt de Nieuwe Wereld vol mogelijkheden om uw dromen over een nieuw huis te verwezenlijken. Maar pas op, andere kolonisten zijn hier ook gekomen, en hoewel hun begin net zo bescheiden is als de jouwe, zal elk van hen deze nieuwe landen net zo graag willen beïnvloeden als jij. Word jij de machtigste?

Dice Settlers is een dobbelspel voor de beschaving waarin het bouwen van een pool, het verzamelen van hulpbronnen en het controleren van gebieden centraal staat. Elke beurt reiken spelers in hun zak met dobbelstenen, gooien en kiezen hun eigen acties: van het verkennen van nieuwe landen en het bouwen van het bord, het verzamelen van middelen en het ruilen van technologieën, tot het ontwikkelen van technologieën die nieuwe vaardigheden bieden, elke speler kiest zijn eigen weg naar de overwinning.

Een veranderend bord, een reeks verschillende technologieën elke keer dat je speelt, en een breed scala aan beschikbare strategieën wachten op je!

Dice Settlers heeft ook een uitbreiding, namelijk Western Sea.