Dice Forge

Dice Forge

Helden, sta klaar! De goden bieden een stoel in de hemel aan elke held die hun rivalen verslaat. Je moed en verstand zullen je meest waardevolle bondgenoten zijn als je goddelijke dobbelstenen gebruikt om middelen te verzamelen op weg naar de overwinning.

Je goddelijke dobbelstenen zijn uitzonderlijk, met verwijderbare gezichten! Pas je dobbelstenen aan om ze krachtiger te maken naarmate het spel vordert. Offer goud op aan de goden om verbeterde dobbelstenen te krijgen. Upgrade je dobbelstenen om de grondstoffen te produceren die je nodig hebt. Overwin beproevingen verzonnen door de goden om in glorie te groeien en beloningen te verdienen. Beheer vakkundig het geluk van de dobbelstenen en neem de leiding over je lot. Alleen de grootste zullen naar de hemel opstijgen!

Dice Forge is een ontwikkelspel met innovatieve mechanica gebaseerd op dobbelstenen met verwijderbare gezichten. In dit spel voor het maken van dobbelstenen bouwen spelers hun eigen dobbelstenen. Gooi met je dobbelstenen, beheer je middelen, voltooi beproevingen voor je tegenstanders en verken meerdere winnende strategie├źn.

Nu heb je controle over het geluk van de dobbelstenen!