De Legende van Andor

De Legende van Andor

De Legende van Andor is een coöperatief avonturenbordspel voor twee tot vier spelers waarin een groep helden moet samenwerken om een ​​fantasierijk te verdedigen tegen binnenvallende hordes. Om de grenzen van Andor te beveiligen, beginnen de helden aan gevaarlijke missies in de loop van vijf unieke scenario's (evenals een laatste scenario dat door de spelers zelf is gemaakt). Maar aangezien het slimme spelsysteem wezens op weg naar het kasteel houdt, moeten de spelers hun prioriteiten zorgvuldig afwegen.

De kern van Legende van Andor is het unieke verhaal, waarvan de gekoppelde scenario's een overkoepelend verhaal vertellen terwijl de spelers met succes doelstellingen voltooien. Voor elk scenario, of "Legend", geeft een legendestapel de plot weer van een verhaal dat zich steeds verder ontvouwt ... een verhaal waarin de spelers de hoofdrolspelers zijn. Een houten marker beweegt langs het legendespoor van het bord op belangrijke punten tijdens elk scenario, waardoor een nieuwe legendekaart wordt getrokken, nieuwe spelveranderende effecten worden geïntroduceerd en de plot van het verhaal wordt voortgezet. Uiteindelijk moeten de spelers proberen het lot van Andor te leiden door middel van hun heroïsche acties, waardoor een gelukkig einde komt aan hun epische fantasieverhaal.

Zullen hun helden door het land zwerven en speurtochten voltooien in de naam van glorie, of zich wijden aan de verdediging van het rijk? Ontdek epische verhalen over glorie terwijl je de Legends of Andor leeft!

Uitbreidingen Legende van Andor