Dale of Merchants 2

Dale of Merchants 2

De wereld is kleiner geworden. Beschavingen rond verschillende continenten hebben onafhankelijke vrijhandelssteden opgericht om de handel tussen verre landen te vergemakkelijken. Een van die steden, Yengzuh, is nu op zoek naar een nieuwe heerser - een nieuwe Trade Master.

De post is slechts om de tien jaar open en de selectie van de genoemde persoon is geen geringe taak. Het wordt afgehandeld door het houden van een handelswedstrijd, aangezien het in ieders belang is om de beste verkoper voor de klus te krijgen.

Alle deelnemende handelaars zijn prestigieus, maar de concurrentie test ook hun vermogen om met onverwachte situaties om te gaan. De winnaar is tenslotte verantwoordelijk voor het eerlijker en stabieler houden van de prijzen op de wereldmarkt voor de komende jaren.

Er zijn maar twaalf vrijhandelssteden in de wereld. Yengzuh bij Pandala is een van de oudste. Het Gilde van Buitengewone Handelaren uit Dale promootte de oprichting van de stad nadat de handelsoorlogen in Aziƫ te wijd waren verspreid. De haven van de stad heeft voortdurend tientallen grote schepen die passagiers en vracht laden en lossen.

In Dale of Merchants 2 spelen spelers de rol van deelnemende kooplieden die nieuwe technieken leren, goederen verhandelen en hun voorraad beheren. De speler die als eerste zijn verbazingwekkende koopmanskraam voltooit, wint het spel en krijgt toegang tot het gilde!

Dale of Merchants 2 bevat zes nieuwe decks en kan alleen worden gespeeld of gecombineerd met de decks van Dale of Merchants. De game bevat een nieuwe regelset voor vier spelers die teamgevechten introduceert! Deze nieuwe regels verbeteren de ervaring voor vier spelers aanzienlijk door samenwerking tussen teamgenoten toe te voegen en downtime te verminderen. Deze regels kunnen ook worden gebruikt met de zes decks van het originele spel.

Dit is een opzichzelfstaand vervolg op Dale of Merchants. Maar je kan dit spel wel combineren met het basisspel.