Curio: The Lost Temple

Curio: The Lost Temple

Een zinkgat vormde zich ten westen van de Tigris-rivier in het hart van Mesopotamië en onthulde een grote stenen deur met merkwaardige, onbekende markeringen. Een speciaal team van archeologen, van over de hele wereld, waagde zich naar de site om de puzzel op te lossen en ze binnen te laten. Daarin was een enorme kunstmatige grot te zien, die zich uitstrekte over wat een mijl recht naar beneden leek te zijn. Maar net toen het team besloot te vertrekken, sloeg de deur dicht, begon het zand langzaam de kamer te vullen en stond het team voor nieuwe puzzels om op te lossen. Kunnen ze het op tijd doen?

In het realtime coöperatieve spel Curio: The Lost Temple kruipen spelers in de huid van het archeologische team terwijl ze proberen te ontsnappen uit de Lost Temple. Om dit te doen, moeten ze communiceren en samenwerken om een ​​eindeloze reeks puzzels op te lossen.

In tegenstelling tot andere games in dit genre, is Curio: The Lost Temple eindeloos herspeelbaar, zelfs door dezelfde spelers. Met behulp van een uniek op modules gebaseerd systeem kunnen spelers puzzelcomponenten manipuleren, sorteren, roteren en doorzoeken om tot een duidelijk antwoord te komen.