Chronicles of Crime: Noir

Chronicles of Crime: Noir

Chronicles of Crime: Noir is een uitbreiding geschreven door Stephane Anquetil, een zeer getalenteerde schrijver met referenties, waaronder Sherlock Holmes Consulting Detective-scenario's en Escape Books and Box (404-edities).

In Chronicles of Crime: Noir vertegenwoordigt de hele groep gezamenlijk één privédetective met onconventionele methoden.

In plaats van forensische contacten hebben spelers 4 actiekaarten die ze op elk moment en op elk moment kunnen gebruiken:

  • Spion
  • Inbreken
  • Omkopen
  • Intimideren

Je zult niet iedereen kunnen intimideren zonder repercussies. Bovendien is er een tekort aan je geld, dus je kunt niet iedereen die je tegenkomt omkopen. Chronicles of Crime: Noir geeft echt een andere kant aan misdaadbestrijding!

Deze uitbreiding vereist dat het basisspel wordt gespeeld. Het vereist ook een app om te werken (het is onmogelijk om zonder te spelen), maar eenmaal gedownload is er geen internetverbinding nodig om te spelen. Je hebt momenteel Android 4.4 of nieuwer, of iOS 8.0 of nieuwer nodig om de app uit te voeren, wat in de toekomst kan veranderen.