Strategiespellen Fantasyspellen Deductievespellen Coöpspellen Familiespellen Kinderspellen Kaartspellen
Chronicles of Crime: 1400

Chronicles of Crime: 1400

'Je bent Abelard Lavel, een ridder die gezworen is bij koning Karel VI de Geliefde. Je woont in de stad Parijs in een gezinswoning niet ver van de beroemde kathedraal Notre Dame. Sinds je kind was je vreemde, profetische dromen waarin je hebt gewelddadige scènes gezien van misdaden uit het verleden of zelfs misdaden die nog moeten worden gepleegd. Na verloop van tijd ontdekte je dat je ongebruikelijke gave nuttig kon worden gebruikt en begon je zaken op te lossen die niemand anders kon oplossen. Dit leverde je een zekere reputatie op in de stad en nu zoeken mensen uw hulp wanneer er een mysterieuze misdaad wordt gepleegd. "

De stand-alone game Chronicles of Crime: 1400 brengt de bekende mechanismen van de originele Chronicles of Crime-game terug en voegt enkele nieuwe wendingen toe. Nu kun je niet alleen afleiden uit het bewijs dat je vindt of de getuigenissen van verschillende personages, maar ook uit de mysterieuze scènes die zijn afgebeeld op nieuwe Vision Cards. Deze scènes kunnen uit de toekomst of uit het verleden komen en bevatten meestal personages en objecten die nog moeten worden onthuld.

Tijdens uw onderzoek kunt u er ook op rekenen dat uw gezinsleden hun kennis met u delen. Je kunt het je oom vragen, een monnik die een schat aan kennis heeft over geschreven teksten, je zus, een koopman die iets weet over bijna elk voorwerp dat je tegenkomt, of zelfs je broer, een koningsspion, die een of twee verhalen kent over veel van de mensen die je zult ontmoeten. Ten slotte is uw trouwe hond altijd bereid om een ​​verdachte voor u op te sporen, breng hem gewoon een item van de persoon in kwestie en hij zal ze opsporen!

Onderdeel van Chronicles of Crime - The Millennium Series

Chronicles of Crime is terug met een reeks games genaamd "The Millennium Series". Drie gloednieuwe, op zichzelf staande Chronicles of Crime-games, die werken met hetzelfde geweldige systeem, maar interessante gameplay-wendingen en verfrissende universums bieden die een heel millennium beslaan van 1400 tot 1900 en uiteindelijk 2400. Alle drie de games staan ​​op zichzelf, maar zullen spelers een verbindende verhaallijn bieden.

Een overzicht van alle spellen in de serie vind je op de Chronicles of Crime pagina.