Chronicles of Crime

Chronicles of Crime

Chronicles of Crime is een coöperatief spel van misdaadonderzoek, waarbij een app, een bordspel en een vleugje Virtual Reality wordt gecombineerd.

Met dezelfde fysieke componenten (bord, locaties, personages en items) kunnen spelers veel verschillende scenario's spelen en zoveel mogelijk verschillende misdaadverhalen oplossen.

Spelers starten de app, kiezen het scenario dat ze willen spelen en volgen het verhaal. Het doel is om de moordenaar van de huidige zaak in de kortst mogelijke tijd te vangen.

Met behulp van de Scan & Play-technologie heeft elk onderdeel (locaties, personages, items, enz.) Een unieke QR-code die, afhankelijk van het geselecteerde scenario, verschillende aanwijzingen en verhalen activeert en activeert. Dat betekent dat spelers nieuwe verhalen kunnen krijgen lang nadat de game is uitgebracht, simpelweg door de updates van de app te downloaden, zonder dat er nieuwe fysieke componenten worden verzonden.

De VR-ervaring vereist alleen een mobiele telefoon. Spelers plaatsen simpelweg de VR-bril (optioneel te koop) op hun mobiele apparaat en zetten de VR-bril op hun neus terwijl ze hun mobiele apparaat voor hun ogen houden, om zich onder te dompelen in het universum van de game en op zoek te gaan naar aanwijzingen in een virtuele wereld.

De game wordt geleverd met 1 tutorial en 5 scenario's, maar er kunnen er meer rechtstreeks in de app worden gedownload! Elke sessie duurt ongeveer 1 uur tot 1 uur 30 minuten en veel scenario's zijn met elkaar verbonden om een ​​veel groter verhaal te vertellen.

Uitbreidingen en vervolgen