Cat Cafe

Cat Cafe

Maak van je hoekje in het Cat Café de best mogelijke! Verleid katten door letterlijk speelgoed te tekenen waarmee de katten kunnen spelen. Plaats het speelgoed op de meest gunstige manier en je wint door de meeste katten aan te trekken!

Cat Café is een herimplementatie en licht gewijzigde versie van het Koreaanse spel Cat Tower van Mandoo Games. Cat Café is een licht roll-and-write-spel waarin spelers elke ronde één dobbelsteen trekken en vervolgens ook de laatste ongebruikte dobbelsteen gebruiken. Beide dobbelstenen worden dan gebruikt om 1) een bepaald type kattenspeeltje te tekenen en 2) het op dat niveau van een bepaalde toren te plaatsen.

Het is belangrijk om elk speeltje in een bepaalde positie te plaatsen, omdat het een speler op specifieke manieren punten oplevert. Plaats een kom naast ander en uniek ander speelgoed, of plaats een kussen hoog zodat katten kunnen slapen en van bovenaf kunnen kijken, of geef de katten zelfs garen om mee te spelen, waardoor je een potentiële meerderheidsscore krijgt.