Carnival of Monsters

Carnival of Monsters

De Royal Monstrological Society telt onder haar leden de meest gerenommeerde en gerespecteerde experts op het gebied van monsterlore door het hele rijk. Elk jaar laat de Society slechts één iemand toe om lid te worden, dus aanvragers strijden om hun waarde te bewijzen met de meest magnifieke menagerie van monsterlijke beesten die ze kunnen vinden ... en vangen.

Om te helpen bij deze zoektocht naar ontdekkingen, schenkt de Society elke aspirant-monstroloog een kleine toelage, die ze kunnen gebruiken om extra experts in te huren en hun reizen naar de magische landen waar de meest exotische beesten verblijven, te financieren.

Na vier seizoenen jagen presenteren aspirant-leden hun collecties tijdens het jaarlijkse banket van de organisatie, een evenement dat bekend staat als het "Carnival of Monsters".

Carnival of Monsters is een kaartspel waarin spelers sets landkaarten proberen te verzamelen, zodat ze vreemde en exotische monsters kunnen vangen en tentoonstellen, getalenteerde medewerkers kunnen inhuren om hun onderneming te runnen en hun eigen geheime doelen kunnen nastreven. Punten worden toegekend voor het tonen van monsters, het behalen van doelen en het verdienen van gouden kronen (kronen) gedurende vier "seizoenen" van spelen.

Uiteindelijk is de speler met het meest winstgevende en spectaculaire carnaval de winnaar!