Cadwallon City of Thieves

Cadwallon City of Thieves

Wordt rijk of sterf terwijl je probeert.

Het is meer dan een motto voor de dieven van Cadwallon: het is hun manier van leven. Je hebt je aangesloten bij de beruchte Guild of Thieves, op zoek naar je eigen pad naar rijkdom en glorie. Je kleine bende is gekozen om de dikke kooplieden van de stad te verlossen van een deel van hun, ahem, "overtollige" rijkdom. Maar er zijn veel facties binnen de Guild, en die van jou is niet de enige band die vanavond in de wijk werkt! In feite is uw grootste uitdaging misschien niet de militieleden die de straten bewaken.

Cadwallon: City of Thieves is een snel bordspel van sluwe diefstal en meedogenloze bedrog in een fantasiestad die doordrenkt is van magie en intriges. Twee tot vier spelers besturen elk hun eigen bende van vier dieven, die strijden om de grootste buit te verzamelen uit de vele zorgvuldig vergrendelde kisten die over het bord zijn verspreid. Dit is echter geen vriendschappelijke wedstrijd en er is weinig loyaliteit onder dieven in Cadwallon! De meest succesvolle spelers claimen net zo goed hun buit van de andere bendes als dat ze het tijdrovende beenwerk zelf moeten doen.

Maak je klaar voor een slinkse leuke strijd om schatten! Het geluk in de Guild of Thieves is een tweesnijdend zwaard dat tot op het bot snijdt; andere dieven zullen je buit willen, en ze hebben er geen moeite mee om je bloed te onttrekken om het te krijgen. Het resultaat is een snelle en heftige vechtpartij om de controle over de beste schatten in de stad. Kostbare juwelen wisselen snel van eigenaar en je zult snel merken dat je je bende positioneert om niet alleen de buit te grijpen, maar deze ook wanhopig te verdedigen.