Bright Future

Bright Future

Bright Future is een kaart gestuurd lite-RPG-avontuur. Het bevindt zich in een intrigerende en meeslepende wereld waar onze beschaving werd vernietigd na een totale nucleaire oorlog. De weinige overgebleven overlevenden leiden de afgelopen decennia een hard leven onder de grond.

Sommigen van hen slaagden erin om apparatuur en technologie van de gevallen beschaving te redden en probeerden de samenleving weer op te bouwen zoals ze die zich herinnerden. Anderen moesten zowel hun vormen als hun geest aanpassen aan iets nieuws en geschikter voor hun nieuwe omgeving. Er is een constante strijd tussen de verspreide groepen menselijke en mutante overlevenden, maar in de versterkte nederzettingen hier en daar slagen ze erin samen te leven.

De game heeft drie modi:

  • Tunnel Fever: coöperatief scenario voor 1–4 spelers, waarin jij en je vrienden de overblijfselen van de mensheid moeten redden van een dodelijke epidemie die de bevolking teistert in een wereld zonder ziekenhuizen en gezondheidsfaciliteiten.
  • Tunnel of Power: competitief scenario voor 2–5 spelers, waarin je probeert de eerste speler te zijn die een legendarische overheid bunker uit de Koude Oorlog opent, vol met uitrusting en voorraden, die pas onlangs is ontdekt.
  • Arena-modus: een kort kaart gevecht gebaseerd op geluk en tactiek.