Strategiespellen Fantasyspellen Deductievespellen Coöpspellen Familiespellen Kinderspellen Kaartspellen
Bloodborne: The Board Game

Bloodborne: The Board Game

De stad Yharnam, vereerd om zijn helende technieken, wordt snel vernietigd als een plaag die mensen in beesten verandert en zich ongecontroleerd verspreidt. Als jager is het aan jou om deze groeiende dreiging te onderdrukken. Je zult door beesten, monsters en stedelingen moeten vechten om de nacht te overleven en de bron van deze waanzin te ontdekken.

In het op campagnes gebaseerde actie-avontuur Bloodborne: The Board Game kruipen spelers in de huid van Hunters en werken ze samen tegen het spel om de mysteries te ontdekken die verborgen zijn in de stad Yharnam en daarbuiten. Met unieke trucwapens, elk met verschillende vormen en krachten, moeten jagers snel denken en hun tactieken aanpassen om de veelheid aan vijanden die hen in de weg staan ​​te overwinnen. Leer hun gedrag, exploiteer hun zwakheden en sla ze neer! Met unieke kaartgestuurde gevechten, heeft geluk hier weinig plaats - succes of mislukking hangt af van je keuzes en hoe je elk gevecht benadert!

Natuurlijk is de dood tegen zulke gruwelijke vijanden een veel voorkomende gebeurtenis, maar maak je geen zorgen, want de dood is geen einde voor een jager. Degenen die in een gevecht vallen, worden wakker in de Hunter's Dream, klaar om fris terug te keren naar het gevecht. Wees echter gewaarschuwd dat je bij het ontwaken eerdere vijanden en obstakels zou kunnen aantreffen. Erger nog, de tijd staat niet aan jouw kant nu de Bloedmaan steeds hoger de hemel in stijgt en zijn waanzin over Yharnam verspreidt. Je moet altijd doorgaan als jij en je kameraden hopen de jacht te voltooien voordat de stad een ongelukkig einde nadert.

Onthoud altijd het oude gezegde terwijl je op jacht gaat:

"We are born of the blood, made men by the blood, undone by the blood. Our eyes are yet to open... Fear the old blood."