Strategiespellen Fantasyspellen Deductievespellen Coöpspellen Familiespellen Kinderspellen Kaartspellen
Bad Bones

Bad Bones

Je leidt het goede leven op de top van je toren, overweegt je vredige koninkrijk en praat met je charmante buren. Het leven is goed.. Nou, dat was het …

Er zijn vreselijke skeletten opgestaan ​​met een griezelig gekletter uit hun graven over de oude begraafplaatsen van de rijken. De verkenners die terugkeren, rapporteren eindeloze stromen benige hordes die naar elk koninkrijk marcheren en de landen verwoesten als ze komen. Geconfronteerd met deze plotselinge dreiging, lijken zelfs je eens zo vriendelijke buren zich tegen je te hebben gekeerd terwijl ze zich terugtrekken in hun bewakers om hun eigen bange koninkrijken te verdedigen, met de nadruk op hun eigen dorpen en toren.

Je koninkrijk wordt belegerd door de levende doden. Je heft troepen op, bouwt muren, legt vallen, bereidt magische spreuken voor en maakt zelfs je huisdierendraak wakker. Hopelijk kunnen ze worden vertraagd, of als je duivels sluw bent, kunnen ze worden gericht op die verraderlijke aangrenzende koninkrijken. In deze strijd is je beste bezit je dappere en trotse held, die klaar staat om die stapels lopende botten te verslaan. Helaas kan hij niet overal vechten, dus als de dingen echt wanhopig worden, kun je ze je schat aanbieden om wat verlichting te krijgen.

De ivoren indringers willen een eigen plek hebben om hun dood in vrede te beleven, en ze hebben hun oogkassen op jou gericht! Houd je het vol, of wordt je huis het bejaardentehuis van de verdoemden ...?

Bad Bones is een spel waarin je een invasie van steeds meer en gevaarlijkere skeletten moet overleven. De invasie kan niet worden verslagen, dus je moet je tegenstanders overleven om de dag te winnen. Je hebt de beschikking over een reeks wapens die de skeletten verslaan, vertragen of zelfs afbuigen naar de andere spelers. Het spel eindigt wanneer de toren of het dorp van een speler is weggevaagd.