Strategiespellen Fantasyspellen Deductievespellen Coöpspellen Familiespellen Kinderspellen Kaartspellen
Axis & Allies: 1941

Axis & Allies: 1941

Vijf grootmachten strijden om de macht. Duitsland en Japan staan ​​tegenover de grote alliantie van het Verenigd Koninkrijk, de Sovjet-Unie en de Verenigde Staten.

Het spel is ontworpen voor 2–5 spelers en speelt zich af in 1941: The Axis heeft een groot momentum en breidt zijn veroveringen uit in zowel Europa als Azië.

Als je een van de asmogendheden of geallieerde machten bestuurt, geef je het bevel over zowel de strijdkrachten van je land als de oorlogseconomie. Laat zien dat je een briljante militaire strateeg bent door je aanvallen te plannen, je troepen te bundelen in omstreden gebieden en de conflicten op te lossen. Victory gaat naar de kant die zijn tegenstanders op het slagveld overwint en de grootste steden van de wereld bevrijdt of bezet. Verander de loop van de geschiedenis in een paar uur!

Snel en handig: Axis & Allies 1941 is ontworpen om sneller te worden opgezet en gespeeld dan welk ander A & A-spel dan ook. In wezen is dit een vereenvoudigde A & A-ervaring die spelers kennis laat maken met de A & A-mechanica en speelstijl. De speeltijd is tussen de 1,5 en 2 uur.