Animal Circus

Animal Circus

Het ongelooflijke Dierencircus komt naar je huis! De dierenartiesten zijn getraind en klaar om je de beste trucs te laten zien die ooit zijn uitgevoerd. Maar zorg ervoor dat je alleen artiesten naar de ring stuurt die beter kunnen presteren dan de vorige. Want als je dat niet doet, zal de vorige artiest alle glorie in ontvangst nemen!

Animal Circus is een familiekaartspel waarbij elke speler dezelfde stapel van 22 dierenkaarten heeft. Elk dier heeft een waarde en een unieke speciale vaardigheid.

Op je beurt trek je een nieuwe kaart van je persoonlijke trekstapel en daarna kies je een kaart die je aan de ring wilt toevoegen. Je moet proberen een kaart met een hogere waarde te spelen, omdat de eerder gespeelde kaart of de vorige speler alle kaarten wint die in de ring aanwezig zijn. Als je de kaart hebt gespeeld, moet je de vaardigheid op de kaart uitvoeren. Deze vaardigheid kan een onmiddellijk effect hebben (bijvoorbeeld het overbrengen van kaarten van je trekstapel naar je stapel met gewonnen kaarten), een voorwaardelijk effect (je wint bijvoorbeeld de kaarten in de ring als de kaart bovenop je gewonnen stapel 16 of hoger is ) of een regelwijziging (de volgende speler moet bijvoorbeeld de kaart spelen die hij aan het begin van zijn beurt trekt).

Zodra een van de spelers de kaarten in de ring wint en er is een speler met een lege trekstapel, is het spel afgelopen en wint de speler die de meeste punten heeft verzameld (elke kaart is 1 punt waard met uitzondering van een paar kaarten. die 3 en -3 punten waard zijn.