Aftermath

Aftermath

Aftermath is een avonturenspel waarin spelers de rol aannemen van kleine beestjes die worstelen om te overleven en te gedijen in een grote, gevaarlijke wereld. Mensen zijn op mysterieuze wijze verdwenen en de overblijfselen van de beschaving worden snel teruggewonnen door de natuur en de dieren die er nog steeds zijn.

In het spel speel je als een buitenbeentje van beestjes die door hun kolonie bekend staan ​​als "providers". Er is de cavia met woede-problemen, een hamster die snel praat en sneller rijdt, een kleine muis met scherpe ogen en veel te bewijzen, en een mysterieuze veldmuis die op het grensgebied wild is. Deze personages hebben elk hun eigen persoonlijkheid, speelstijlen en persoonlijke doelen.

Je verlaat de veiligheid van je kolonie en waagt je in de verlaten wereld op een van de meer dan 20 verhaalgestuurde missies en zijmissies. Zoek de ruïnes van de mensheid op zoek naar voedsel en voorraden voor je kolonie, maar pas op: de wereld is gevuld met bandieten en roofdieren en je moet vechten of vluchten om in leven te blijven.

Keer terug naar je kolonie met middelen en informatie waarmee je vrienden en familie kunnen overleven. Laat je kolonie groeien en houd het veilig door constructies en verbeteringen te bouwen met de buit van je avonturen, maar plan dienovereenkomstig, want de kolonie zal elke keer dat je het verlaat met ontberingen te maken krijgen …