Aeons End: Legacy

Aeons End: Legacy

'Jullie zijn nog geen Breachmagiërs', geeft Brama les terwijl ze langs de rij studenten loopt, terwijl haar broze vorm haar immense kracht verloochent. “Breach-magiërs hebben ons vanaf het begin beschermd - sinds het verbranden van de wereld en onze pelgrimstocht in het donker. Zij waren het die Gravehold oprichtten, ons laatste bastion, en als je naast deze levende legendes wilt staan, moet je luisteren en leren. De Naamlozen zullen weer komen, zoals altijd, en je moet er klaar voor zijn. Jij bent de hoop van onze toekomst. "

Als jonge leerling ben je opgegroeid met verhalen over de breachmagiërs. Brama, de leraar, de wijste van de magiërs. Dezmodia, het wonderkind, meester van grote magie. Mist, de stoïcijnse leider en tactisch genie. Malastar, de magische vakman. Opstandig, krachtig en roekeloos vatten Xaxos perfect samen. Deze magiërs zijn je helden en morgen, na je beproeving, voeg je je bij hun gelederen.

“Ieder van jullie moet je beproeving overwinnen om discipline en focus te leren, de tools die je nodig hebt om Gravehold te verdedigen. We zijn niets zonder Gravehold. Een doorbraakmagiër zijn, is je leven opofferen voor Gravehold. Als je sterft, zal het ter verdediging van onze stad zijn. Als je deze universele waarheid eenmaal begrijpt ... alleen dan ben je klaar om een ​​doorbraakmagiër te worden. "

Aeon's End is niet vereist om Aeon's End: Legacy te spelen.