Above and Below

Above and Below

Ons laatste dorp werd geplunderd door barbaren. Je had amper tijd om de baby en je favoriete hengel op te halen of ze begonnen met branden en plunderen. Je dwaalde over een wrede woestijn, trotseerde bevroren bergtoppen en peddelde zelfs een blok over een ruwe zee, schopte tegen de haaien wanneer ze te dichtbij kwamen, de baby stevig op je rug vastgebonden.

Dan heb je het gevonden! De perfecte plek om uw nieuwe huis te maken. Maar zodra je de eerste hut had gebouwd, ontdekte je een enorm netwerk van ondergrondse grotten, boordevol glimmende schatten, zeldzame bronnen en onnoemelijk avontuur. Hoe kon je je nieuwe dorp aan de oppervlakte beperken? Je begint meteen met het organiseren van expedities en het bouwen van huizen zowel ondergronds als aan de oppervlakte.

Met een beetje geluk bouw je een dorp dat nog sterker is dan je vorige - sterk genoeg zelfs om de barbaren de volgende keer dat ze aankloppen af ​​te wenden.

Above and Below is een mengelmoes van steden bouwen en verhalen vertellen waarin jij en maximaal drie vrienden strijden om het beste dorp boven en onder de grond te bouwen. In het spel stuur je je dorpelingen om taken uit te voeren, zoals het verkennen van de grot, het oogsten van grondstoffen en het bouwen van huizen. Elke dorpeling heeft unieke vaardigheden en capaciteiten, en u moet beslissen hoe u deze het beste kunt gebruiken. Je hebt je eigen persoonlijke dorpsbord en je schuift de dorpelingen op dit bord naar verschillende gebieden om aan te geven dat ze een baan hebben gekregen. Stuur je Hanna mee op expeditie naar de grot? Of moet ze in plaats daarvan haar tijd besteden aan het leren van belangrijke vaardigheden aan een van de jonge dorpelingen?

Een grote grot ligt onder de oppervlakte, klaar om te verkennen - dit is waar de verhalen om de hoek komen kijken. Als je een groep dorpelingen stuurt om de diepten te verkennen, leest een van je vrienden voor wat er met je gebeurt uit een boek met alinea's. Je krijgt de keuze hoe je moet reageren, en veel zal afhangen van de dorpelingen die je op de expeditie hebt meegenomen en van wie je bereid bent op te offeren om te slagen. Het paragrafenboek zit vol met ontmoetingen van verbazingwekkende avonturen, willekeurig gekozen elke keer dat je de grot bezoekt.