Strategiespellen Fantasyspellen Deductievespellen Coöpspellen Familiespellen Kinderspellen Kaartspellen
A Touch of Evil: 10 Year Anniversary

A Touch of Evil: 10 Year Anniversary

A Touch of Evil, The Supernatural Game is een snel spel met duivelse wezens, onstuimige helden en avontuurlijke avonturen. Elke speler neemt de rol aan van een unieke held die op monsters jaagt en racet tegen de tijd om te voorkomen dat de krachten van de duisternis een nieuwe positie in de wereld van de mens claimen. Alleen door de stad te onderzoeken en de kracht van je held op te bouwen, kun je hopen de bovennatuurlijke schurk in zijn hol te vinden en hem te verslaan in een epische confrontatie. Spelers kunnen competitief racen om als eerste de Villain te verslaan en de stad te redden, of ze kunnen coöperatief samenwerken om een ​​veel sterkere Villain te verslaan.

Dus pak je houten staak, stop wat shot in die musket en houd je Tri-corn Hat vast; niemand is veilig voor de wezens van de nacht en niemand is te vertrouwen ... want van binnen ligt iedereen A Touch of Evil.

Om het 10-jarig jubileum van A Touch of Evil te vieren, hebben we een Limited Deluxe Edition van de originele game gemaakt! Deze boxset bevat plastic onderdelen voor veel van de markeringen, plastic terreinkenmerken voor Corner Locations, en naast de originele cast van Heroes en bovennatuurlijke Villains, bevat het een sinistere nieuwe EPIC Villain-versie van de Spectral Horseman, compleet met een plastic Villain figuur, uitgebreide Minions en een nieuw spel kaarten met ruiter-thema om op de helden los te laten! Bevat ook alle webschurken van het laatste decennium van A Touch of Evil - voor het eerst in druk - inclusief alle bijbehorende gestanste tellers! Met een Deluxe Genummerde Collector's Box die is ontworpen om al je A Touch of Evil-uitbreidingen te bewaren, een opnieuw gemasterde gamesoundtrack inclusief nieuwe nummers en een gloednieuw Rulebook, waarin tien jaar gothic horror wordt verzameld, zal deze set een must voor iedereen zijn. ATOE-fans!