Strategiespellen Fantasyspellen Deductievespellen Coöpspellen Familiespellen Kinderspellen Kaartspellen
7 Wonders: Armada

7 Wonders: Armada

7 Wonders: Armada is een uitbreiding voor 7 Wonders die kan worden gecombineerd met het basisspel of een combinatie van uitbreidingen.

Met deze uitbreiding krijgt elke speler naast zijn wonderbord aan het begin van het spel een apart "marine" -bord. De uitbreiding bevat extra rode, groene, gele en blauwe kaarten die je in de stapel kunt schudden, en elke keer dat je de kosten voor een rode, groene, gele en blauwe kaart betaalt - niet alleen de kaarten die in deze uitbreiding zijn toegevoegd - jij kan extra kosten betalen die op je marinebord staan ​​om je schip met de bijpassende kleur vooruit te helpen. Wanneer je bijvoorbeeld het rode schip vooruit laat gaan, krijg je zeekracht en aan het einde van een tijdperk vergelijk je je zeesterkte met alle spelers aan de tafel, niet alleen aangrenzende spelers, om te bepalen wie de sterkste is, en wie de op één na sterkste. , enz., met dienovereenkomstige overwinningspunten.

Door verder te gaan op de gele en blauwe sporen, krijg je respectievelijk munten en overwinningspunten, met extra zeekracht aan het uiteinde van de sporen. Door verder te gaan op het groene pad kun je eilanden ontdekken, en om dit te doen, teken je het eilanddek van het niveau dat je hebt bereikt, kies je een van de eilanden in dat kaartspel en zet je het in het spel. Misschien verhoog je je marine, ga je een schip met een andere kleur vooruit, vind je een bron van grondstoffen ... je zult zien wanneer de tijd daar is!

Let op, dit is een uitbreiding van 7 Wonders. Je hebt het basisspel nodig om deze uitbreiding te spelen.